Afsætning
Matematik.
07. september 2004 af
Procuratio (Slettet)
hejsa...
bare lige et lille spørgsmål angående ekspontielt udvikling. Gælder de samme regler for at finde b og a for både F(x)=b*a^x og f(x)=b*x^a?
merci.
bare lige et lille spørgsmål angående ekspontielt udvikling. Gælder de samme regler for at finde b og a for både F(x)=b*a^x og f(x)=b*x^a?
merci.
Svar #1
07. september 2004 af Jean
nix, den anden er jo ikke en eksponentielfunktion men en potensfunktion.
Svar #2
07. september 2004 af TwoStates (Slettet)
Og hvis du nu prøver at isolere de forskellige variabler i hver af funktionerne, så vil du også se at det IKKE giver det samme :)
Skriv et svar til: Matematik.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
