LaTeX

$TEXINPUTS (path til pakker/linux)

20. april 2008 af /Anders (Slettet)
jeg bruger texlive i ubuntu 7.10.


jeg vil gerne installere nogle lokale pakker. før har jeg lagt dem i /usr/share/texmf-texlive/tex/latex/ nu vil jeg gerne ligge dem i min home directory (~/latexpakker/).

i .bashrc har jeg skrevet
export TEXINPUTS=~/latexpakker/:

og det fungerer fint nok. men, for at skabe et bedre overblik har jeg lavet mapper til hver pakke, så pakke1.sty og pakke1.pdf ligger i ~/latexpakker/pakke1/. problemet er så: hvordan angiver jeg i min bashrc-fil at undermapper til ~latexpakker/ også skal checkes? bliver jeg nødt til at skrive alle stierne manuelt ("export TEXINPUTS=~/latexpakker/:~/latexpakker/pakke1:~/latexpakker/pakke2:" etc.), eller er der nogen smartere måde at gøre det på?





Brugbart svar (2)

Svar #1
20. april 2008 af daleif (Slettet)

Denne er lidt skummel, men proev med

export TEXINPUTS=~/latexpakker//:

altsaa to /'er til slut, hvis der er to, saa gaar TeXLive vist ned og kigger i underkataloger.

Svar #2
20. april 2008 af /Anders (Slettet)

virker fint, mange tak.

havde googlet i en god halv time uden resultater.

Brugbart svar (2)

Svar #3
20. april 2008 af daleif (Slettet)

jeg faldt over den i TeXLive manualen, og syntes jeg havde laest noget om det en gang, dette med forskellen mellem / og // i slutningen

Svar #4
20. april 2008 af /Anders (Slettet)

doh. så kan jeg vel lære at rtfm først :)
anede dog ikke om det var en bash eller texlive ting.

Skriv et svar til: $TEXINPUTS (path til pakker/linux)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.