Matematik

Isoler

20. april 2008 af Shizka (Slettet)
Hey, jeg sidder med en opgave i matematik hvor jeg skal isolere en variabel. Er der et program der kan gøre dette for mig eller skal jeg have fat i blyanten?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2008 af dnadan (Slettet)

TI-Interactive kan, din lommeregner kan muligvis også.

Men det giver god matematisk forståelse, hvis det løses i hånden

Svar #2
20. april 2008 af Shizka (Slettet)

Hmm, jeg er skam bare for doven til det ^^

Hvad skal jeg bruge i TI-Interactive for at få den til at gøre det?

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2008 af Sherwood (Slettet)

solve(ligning=?,variabel)

Prøv det.

Svar #4
20. april 2008 af Shizka (Slettet)

(2*U)/((( (8)/(5* sqrt(5)) )*( (KNI)/(R) ))^(2)*(c)^(2))=e/m

Det er ligningen og det er I der skal isoleres... jeg kan simpelthen ikke få den til det, selvom jeg bruger solve.

Men det skal vel bare være

Solve((2*U)/((( (8)/(5* sqrt(5)) )*( (KNI)/(R) ))^(2)*(c)^(2))=e/m,I)


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Er det i hvert fald på lommeregneren. Kender ikke til TI-Interactive.

Skriv et svar til: Isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.