Matematik
forskrift
20. april 2008 af
line skovgaard (Slettet)
I en model for vægten af aborrer i Gurre Sø antages det, at vægten W (målt i gram) af
aborrer som funktion af længden L (målt i cm) er af typen
W(L)=b*L^a.
a) Bestem en forskrift for W, når det oplyses, at W(7,1) = 5,5 og W(14,3) = 58,4 .
b) Hvilken længde vil en aborre ifølge modellen have, når dens vægt er 100 g?
I en model for vægten af aborrer i Gurre Sø antages det, at vægten W (målt i gram) af
aborrer som funktion af længden L (målt i cm) er af typen
W(L)=b*L^a.
a) Bestem en forskrift for W, når det oplyses, at W(7,1) = 5,5 og W(14,3) = 58,4 .
b) Hvilken længde vil en aborre ifølge modellen have, når dens vægt er 100 g?
Svar #3
20. april 2008 af Bruger slettet (Slettet)
i a'eren skal der vel bare bruges stat/list på TI-89? :)
går ud fra den er med hjælpemidler :)
går ud fra den er med hjælpemidler :)
Svar #5
20. april 2008 af Sherwood (Slettet)
#3 No need for that.
Der er to andre løsningsmuligheder, trods de dog er forbundet.
Der er to andre løsningsmuligheder, trods de dog er forbundet.
Skriv et svar til: forskrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
