Matematik
Halveringstid
21. april 2008 af
hadsaa (Slettet)
Mægden af uomsat halm kan fra tidspunktet t=0 beskrives ved en eksponentielt aftagende funktion, således at f(t) angiver mængden af uomsat halm i kg til tiden t i år.
Det betyder at : f(t)=b*e^-kt
hvor k er omsætningens hastighedskonstant, og halveringstiden for den eksponentielle udvikling er bestemt til 8,7 år.
a) Bestem omsætningens hastighedskonstatn (k)
b) Bestem halveringstiden for mængden af uomsat halm k=0,432
På forhånd tak.
Det betyder at : f(t)=b*e^-kt
hvor k er omsætningens hastighedskonstant, og halveringstiden for den eksponentielle udvikling er bestemt til 8,7 år.
a) Bestem omsætningens hastighedskonstatn (k)
b) Bestem halveringstiden for mængden af uomsat halm k=0,432
På forhånd tak.
Svar #2
21. april 2008 af hadsaa (Slettet)
Tja også det jeg har regnet med, men følte bare det var for nemt
Skriv et svar til: Halveringstid
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
