Matematik
Cosinusrelationen
21. april 2008 af
Nanna1990 (Slettet)
Hvordan indskrives dette på lommeregneren:
Eks1: c^2 = a^2 + b^2 - 2*a*b*cos(c)
c^2 = 15^2 + 48,3988^2 - 2*15*48,3988*cos(153)
Eks1: c^2 = a^2 + b^2 - 2*a*b*cos(c)
c^2 = 15^2 + 48,3988^2 - 2*15*48,3988*cos(153)
Svar #1
21. april 2008 af dnadan (Slettet)
HUSK at der er forskel på STORE og små bogstaver.
solve(c^2 = 15^2 + 48,3988^2 - 2*15*48,3988*cos(153),c) hvor du husker, at du skal regne i grader og ikke i radianer.
solve(c^2 = 15^2 + 48,3988^2 - 2*15*48,3988*cos(153),c) hvor du husker, at du skal regne i grader og ikke i radianer.
Svar #3
21. april 2008 af dnadan (Slettet)
Hovedreglen er, at når du regner med trigonometri, så slå lommeregneren om på degrees, men når det er funktioner, så lad det stå i radianer.
(det ændres inde i 'mode')
(det ændres inde i 'mode')
Svar #4
21. april 2008 af Nanna1990 (Slettet)
Ok, det var der min fejl skulle findes. Jeg siger mange tak for hjælpen.
Skriv et svar til: Cosinusrelationen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
