Matematik
isoler h
21. april 2008 af
Cille-muus (Slettet)
Hej.
Hvordan isoleres højden i denne formel?
V=h*pi*r^2-(2*pi*r^3/3) ?
er det så ikke bare:
h= pi*r^2-(2*pi*r^3/3)? eller har jeg gjort det forkert=
Hvordan isoleres højden i denne formel?
V=h*pi*r^2-(2*pi*r^3/3) ?
er det så ikke bare:
h= pi*r^2-(2*pi*r^3/3)? eller har jeg gjort det forkert=
Svar #1
21. april 2008 af dnadan (Slettet)
hvor bliver V af?
V=h*pi*r^2-(2*pi*r^3/3)
<=> læg (2*pi*r^3/3) til på begge sider.
V+(2*pi*r^3/3)=pi*h*r^2
<=> del med pi*r^2
(V+(2*pi*r^3/3))/(pi*r^2)=h
V=h*pi*r^2-(2*pi*r^3/3)
<=> læg (2*pi*r^3/3) til på begge sider.
V+(2*pi*r^3/3)=pi*h*r^2
<=> del med pi*r^2
(V+(2*pi*r^3/3))/(pi*r^2)=h
Skriv et svar til: isoler h
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
