Matematik
determinant
22. april 2008 af
stræber-pigen (Slettet)
A er en kvadratisk, invertibel matrix med længde n>1.
Vis det(adjA)=(detA)^(n-1) :
det(adjA) = det(A^-1 *detA) = det(A^-1) * detdetA ?
Vis det(adjA)=(detA)^(n-1) :
det(adjA) = det(A^-1 *detA) = det(A^-1) * detdetA ?
Svar #1
22. april 2008 af stræber-pigen (Slettet)
opg. 2
Vis A er singulær, da er adjA også singulær:
Vi skal altså vise at detA <=> adjA=0 og vi har at
A^-1 * detA = adjA. Hvordan vises det?
Vis A er singulær, da er adjA også singulær:
Vi skal altså vise at detA <=> adjA=0 og vi har at
A^-1 * detA = adjA. Hvordan vises det?
Skriv et svar til: determinant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
