Matematik
ligninge stykker
22. april 2008 af
Yasin14 (Slettet)
Nogen der er søde, og gider hjælpe mig med disse her 5 opgaver?
For jeg kan ikke lige helt finde ud af dem, har prøvet at regne dem ud i lang tid.
-(2x-6)+(-x+7)=7
3(2x-9)+2(3x+4,5)=0
-(4x-6)+3(2x-4)+3=0
(5-2x)+8(2x+4)+5=0
2(x-5)+3(2x-9)=-5
For jeg kan ikke lige helt finde ud af dem, har prøvet at regne dem ud i lang tid.
-(2x-6)+(-x+7)=7
3(2x-9)+2(3x+4,5)=0
-(4x-6)+3(2x-4)+3=0
(5-2x)+8(2x+4)+5=0
2(x-5)+3(2x-9)=-5
Svar #2
22. april 2008 af Yasin14 (Slettet)
ja det har jeg.
og skal man gange ind i paranteserne her ?
har næsten prøvet det hele, men forstod slet ikke disse her opgaver, men har lavet de andre, som jeg havde for..
og skal man gange ind i paranteserne her ?
har næsten prøvet det hele, men forstod slet ikke disse her opgaver, men har lavet de andre, som jeg havde for..
Skriv et svar til: ligninge stykker
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
