Matematik
væksthastighed
22. april 2008 af
Lego83 (Slettet)
Nogen, der kan hjælpe mig med denne?
I en model for udviklingen af antallet af individer i en population betegner N(t) antal individer i populationen til tiden t (målt i døgn). I modellen antages det, at:
N´(t)=2*^10^(-8) *N(t)*(10^6 - N(t))
Først skulle jeg bestemme væksthastigheden til det tidspunkt, hvor antallet af individer i populationen er 500.000. Det har jeg gjort og fået N´(500.000)=5000
b) Så skal jeg tegne en graf, der viser sammenhængen mellem væksthastigheden og antallet af individer i populationen. Hvordan gør jeg det?
I en model for udviklingen af antallet af individer i en population betegner N(t) antal individer i populationen til tiden t (målt i døgn). I modellen antages det, at:
N´(t)=2*^10^(-8) *N(t)*(10^6 - N(t))
Først skulle jeg bestemme væksthastigheden til det tidspunkt, hvor antallet af individer i populationen er 500.000. Det har jeg gjort og fået N´(500.000)=5000
b) Så skal jeg tegne en graf, der viser sammenhængen mellem væksthastigheden og antallet af individer i populationen. Hvordan gør jeg det?
Skriv et svar til: væksthastighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
