Matematik
f(x)=x^2 integral
22. april 2008 af
Yorba (Slettet)
Hvorfor dette?
http://www.paedaskopet.dk/warum.jpg
:)
http://www.paedaskopet.dk/warum.jpg
:)
Svar #1
23. april 2008 af utdiscant (Slettet)
Ja der står i det du linker til at det er forklaret tidligere i teksten, så måske skulle du læse den passage igen.
Svar #2
23. april 2008 af Yorba (Slettet)
Det har jeg gjort. Førhen var det summen for alle søjler under funktionen f(x)=x, som var (k(k+1))/2
Hvilket jeg sagtens kan forstå. Men det her, kan jeg simpelthen ikke gennemskue!
Hvilket jeg sagtens kan forstå. Men det her, kan jeg simpelthen ikke gennemskue!
Skriv et svar til: f(x)=x^2 integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
