Matematik
Isolér t...
24. april 2008 af
Christiane.k (Slettet)
Hej.
Er der en der kan hjælpe mig med at isolere t i den følgende ligning... Jeg ville blive rigtig rigtig glad, hvis du gider gøre det skridt for skridt.. Så jeg kan følge med. Jeg skal ikke aflevere det eller lign. Det er blot til øvelse :) - Så håber derfor nogen vil hjælpe:
500=20+150*ln(8t+1)
Mange Hilsen
Christianek.
Er der en der kan hjælpe mig med at isolere t i den følgende ligning... Jeg ville blive rigtig rigtig glad, hvis du gider gøre det skridt for skridt.. Så jeg kan følge med. Jeg skal ikke aflevere det eller lign. Det er blot til øvelse :) - Så håber derfor nogen vil hjælpe:
500=20+150*ln(8t+1)
Mange Hilsen
Christianek.
Svar #2
24. april 2008 af ibibib (Slettet)
500 = 20+150·ln(8t+1)
480 = 150·ln(8t+1)
3,2 = ln(8t+1)
e^3,2 = 8t+1
osv.
480 = 150·ln(8t+1)
3,2 = ln(8t+1)
e^3,2 = 8t+1
osv.
Skriv et svar til: Isolér t...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
