Matematik

Vektorernes længder??

26. april 2008 af Neeluh (Slettet)
Hej..

Er der nogen der kan hjælpe mig med hvordan man regner disse to vektorers længder?

vektor a = 4 over 1
vektor b = -4 over 5

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2008 af Isomorphician

kvrod(a1^2 + a2^2)

kvrod(b1^2 + b2^2)

Svar #2
27. april 2008 af Neeluh (Slettet)

Hvad? forstår ikke :S

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2008 af dnadan (Slettet)

Kig i din formelsamling.
vektor_a=[a1;a2)
har længden:
sqrt((a1)^2+(a2)^2)
hvor sqrt = kvadratrod, og a1 og a2 er vektorens koordinater.

Skriv et svar til: Vektorernes længder??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.