Tysk
korte sætninger - rettelse
27. april 2008 af
Skat1 (Slettet)
Min mor arbejde = Der Arbeit meiner Mutters
Hans vens støvler = Der Stiefel seines Freundes
Vores børns skole = Die Schule unseres Kinders
Hendes søsters mand = Der Mann ihrer Schwesters
Hendes mand søster = Die Schwester ihrers Manns
De spiller kort med hendes mands søster = Sie spielen Karten mit die Schwester ihrers Mann.
Bogen er til hendes søsters mand = Das Buch ist für der Mann ihrer Schwesters.
Hans vens støvler = Der Stiefel seines Freundes
Vores børns skole = Die Schule unseres Kinders
Hendes søsters mand = Der Mann ihrer Schwesters
Hendes mand søster = Die Schwester ihrers Manns
De spiller kort med hendes mands søster = Sie spielen Karten mit die Schwester ihrers Mann.
Bogen er til hendes søsters mand = Das Buch ist für der Mann ihrer Schwesters.
Svar #1
27. april 2008 af Senaputi (Slettet)
Min mor arbejde = Der Arbeit meiner Mutters
Die Arbeit meiner Mutter
Hans vens støvler = Der Stiefel seines Freundes
Flertal: Die Stiefel seines Freundes
Vores børns skole = Die Schule unseres Kinders
Børn er flertal : Die Schule unserer Kinder
Hendes søsters mand = Der Mann ihrer Schwesters
Der Mann ihrer Schwester
Hendes mand søster = Die Schwester ihrers Manns
Die Schwester ihres Mannes
De spiller kort med hendes mands søster = Sie spielen Karten mit die Schwester ihrers Mann.
Sie spielen Karten mit der Schwester ihres Mannes
Bogen er til hendes søsters mand = Das Buch ist für der Mann ihrer Schwesters.
Das Buch ist für den Mann Ihrer Schwester.
Die Arbeit meiner Mutter
Hans vens støvler = Der Stiefel seines Freundes
Flertal: Die Stiefel seines Freundes
Vores børns skole = Die Schule unseres Kinders
Børn er flertal : Die Schule unserer Kinder
Hendes søsters mand = Der Mann ihrer Schwesters
Der Mann ihrer Schwester
Hendes mand søster = Die Schwester ihrers Manns
Die Schwester ihres Mannes
De spiller kort med hendes mands søster = Sie spielen Karten mit die Schwester ihrers Mann.
Sie spielen Karten mit der Schwester ihres Mannes
Bogen er til hendes søsters mand = Das Buch ist für der Mann ihrer Schwesters.
Das Buch ist für den Mann Ihrer Schwester.
Skriv et svar til: korte sætninger - rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
