Matematik
diff
27. april 2008 af
Aichen (Slettet)
Der er en opg hvor jeger gået lidt i stå
funktion f er givet ved f(x)=x^3-kx^2-2x+5, hvor k er et reelt tal. det oplyses, at f har lokalt minimum i x=1
man skal så bestemme k
funktion f er givet ved f(x)=x^3-kx^2-2x+5, hvor k er et reelt tal. det oplyses, at f har lokalt minimum i x=1
man skal så bestemme k
Svar #3
27. april 2008 af Isomorphician
Fordi det oplyses at f har lokalt minimum i x=1, ved du at f'(x) = 0 for x=1.
Find derfor f'(x) og sæt f'(1) = 0.
Find derfor f'(x) og sæt f'(1) = 0.
Skriv et svar til: diff
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
