Studér i udlandet

Medicinstudie i udlandet!

27. april 2008 af julledreng (Slettet)
Hey alle !
Ville høre om der var nogen der kendte noget til karakterkravene på medicin studierne i udlandet? altså UK og USA? for jeg har ikke høje nok karaktere til at komme ind herhjemme, men har hørt at det mere handler om i udlandet om man kan betale for uddannelsen i forhold til karakterene?1

Svar #1
27. april 2008 af julledreng (Slettet)

...

Brugbart svar (2)

Svar #2
27. april 2008 af Peden (Slettet)

#0:
Du kan godt regne med at der er meget prestige i at læse medicin i USA og UK, så det er med stor sandsynlighed ikke lettere at komme ind der. Specielt ikke fordi du skal score godt i en mængde tillægsprøver, blandt andet TOEFL.

Er du i 2. eller 3. g nu?

Svar #3
27. april 2008 af julledreng (Slettet)

oki .. men det kan man jo altid øve til hvis det endelig er? .. går i 2'g .. men det var bare om de har et karaktergennemsnit man skal have på forhånd .. og hvis det endelig er, er der så andre steder i udlandet det kunne være en mulighed?

Brugbart svar (2)

Svar #4
28. april 2008 af Peden (Slettet)

Hvis du går i anden g så er det altså bare med at tage dig sammen og få forbedret de karakterer, det er langt fra umuligt!

Se det i forhold til at du måske skal ud og låne en halv million til at financiere dit studie i USA. Arbejd hellere hårdt nu, så sparer du det senere.

Svar #5
29. april 2008 af julledreng (Slettet)

hmm pengene er ikke noget problem .. det er mere om muligheden er der .. tro mig selv med hårdt arbejde kan jeg ikke .. så er muligheden der, hvis man har pengene?

Brugbart svar (2)

Svar #6
29. april 2008 af Peden (Slettet)

#5:
Helt seriøst så tror jeg ikke på at du kan opnå det hvis du ikke kan få de påkrævede karakterer i Danmark. Jeg vil dog som så ofte før råde dig til at tale med nogen der ved mere om snakken, måske den danske ambassade i USA.

Brugbart svar (2)

Svar #7
04. maj 2008 af how-bout-no (Slettet)

Jeg tror også det bliver svært, men hvis pengene er der kan man vel betale sig fra det? Men hvad er ideen med at komme ind, hvis du ikke engang i gymnasiet tror du kan arbejde hårdt nok for at få karaktererne? Jeg tror på, at det er et pænt hårdt studie...

Svar #8
06. maj 2008 af julledreng (Slettet)

jo jeg kan skam godt arbejde hårdt nok til at klare det! dog er der bare sket nogle ting her i gymnasiet som har gjort at jeg har fået nogle dårlige karaktere, hvilket vil sige at jeg ikke kan få et snit på 10

Brugbart svar (2)

Svar #9
06. maj 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: Medicinstudie i udlandet!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.