Matematik
væksthastighed
29. april 2008 af
pianoforte (Slettet)
I en model for den fremtidige udvikling af atmosfærens kuldioxid-indhold Q (målt i mia. tons) antages det, at væksthastigheden for kuldioxid-indholdet er givet ved:
dQ/dt = -3+5*1,02^t, hvor t er tiden målt i år efter 1984.
a) Hvornår er væksthastigheden tre gange så stor som i 1984?
Er der nogen der ved hvordan jeg skal regne denne opgave?
tak!!
dQ/dt = -3+5*1,02^t, hvor t er tiden målt i år efter 1984.
a) Hvornår er væksthastigheden tre gange så stor som i 1984?
Er der nogen der ved hvordan jeg skal regne denne opgave?
tak!!
Svar #3
29. april 2008 af pianoforte (Slettet)
Dvs:
dQ/dt = Q`(t)
Q`(t) = 3 * Q(0)
Q`(t) = 3 * -3+5*1,02^0
Q`(t) = 6
Skal jeg skrive det op sådan ??
dQ/dt = Q`(t)
Q`(t) = 3 * Q(0)
Q`(t) = 3 * -3+5*1,02^0
Q`(t) = 6
Skal jeg skrive det op sådan ??
Skriv et svar til: væksthastighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
