LaTeX
Referencer via. eXternalReferences
29. april 2008 af
mlodahl (Slettet)
Hej
Jeg har prøvet at lege lidt med pakken xr - og har ikke fået det til at virke.. Ønsket er at kunne referere fra en rapport til en anden, gerne med kapitel og sidetal - begge nogle som er selvskrevne i LaTeX (MacTeX). Jeg har prøvet at lade begge rapportfiler ligge i samme mappe (både .tex-filerne og .aux-filerne), og har oprettet label i rapport B, nemlig:
\ label{bilag:test}
I rapport A har jeg i preamblen inkluderet pakken xr, samt henvist til rapport B via.
\externaldocument[B-]{rapportB}
(som det ses har jeg undladt endelsen på rapportB)
Jeg kalder nu - i rapport A - min label bilag:test ved hjælp af en ef-funktion:
\ ref{B-bilag:test}
- og får ingen henvisning.
Er der nogen som har fået xr-pakken til at fungere? og evt kan forklare mig hvordan jeg får oprette disse referencer?
- Lodahl
PS. Er noget uklart da spørg ind...
Jeg har prøvet at lege lidt med pakken xr - og har ikke fået det til at virke.. Ønsket er at kunne referere fra en rapport til en anden, gerne med kapitel og sidetal - begge nogle som er selvskrevne i LaTeX (MacTeX). Jeg har prøvet at lade begge rapportfiler ligge i samme mappe (både .tex-filerne og .aux-filerne), og har oprettet label i rapport B, nemlig:
\ label{bilag:test}
I rapport A har jeg i preamblen inkluderet pakken xr, samt henvist til rapport B via.
\externaldocument[B-]{rapportB}
(som det ses har jeg undladt endelsen på rapportB)
Jeg kalder nu - i rapport A - min label bilag:test ved hjælp af en ef-funktion:
\ ref{B-bilag:test}
- og får ingen henvisning.
Er der nogen som har fået xr-pakken til at fungere? og evt kan forklare mig hvordan jeg får oprette disse referencer?
- Lodahl
PS. Er noget uklart da spørg ind...
Svar #1
30. april 2008 af daleif (Slettet)
ingen problemer her, ahr du husket at oversaette mere end een gang? Her er en test som virker fint for mig
tst.tex:
\documentclass{memoir}
\begin{document}
\begin{equation}
\label{eq:1}
sdf
\end{equation}
\end{document}
tst2.tex:
\documentclass{memoir}
\usepackage{xr}
\externaldocument[B-]{tst}
\begin{document}
\ ref{B-eq:1}
\pageref{B-eq:1}
\end{document}
tst.tex:
\documentclass{memoir}
\begin{document}
\begin{equation}
\label{eq:1}
sdf
\end{equation}
\end{document}
tst2.tex:
\documentclass{memoir}
\usepackage{xr}
\externaldocument[B-]{tst}
\begin{document}
\ ref{B-eq:1}
\pageref{B-eq:1}
\end{document}
Svar #2
30. april 2008 af mlodahl (Slettet)
Skal labelen stå direkte i den tex fil som henvises til med externaldocument kommandoen? eller må der henvises til en label i et underdokument - f.eks. inkluderet bilagsrapporten med et \input?
Det er umiddelbart den eneste fejlmulighed jeg kan se... men så ryger det smarte lidt i pakken synes jeg...
Det er umiddelbart den eneste fejlmulighed jeg kan se... men så ryger det smarte lidt i pakken synes jeg...
Svar #3
30. april 2008 af daleif (Slettet)
saa vidt jeg kan se skulle den selv kunne finde ud af filer som er underdokumenter i dokument B
ellers maa du starte med mine filer og saa begynde at arbejde dig frem mod den opsaetning du har i dit eget saet af dokumenter. For der maa jo vaere noget galt med dit dokument.
ellers maa du starte med mine filer og saa begynde at arbejde dig frem mod den opsaetning du har i dit eget saet af dokumenter. For der maa jo vaere noget galt med dit dokument.
Skriv et svar til: Referencer via. eXternalReferences
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
