Matematik

Potensudvikling

29. april 2008 af Rasmus1337 (Slettet)
Hey, må indrømme at jeg fatter "=)!(¤ af det her, nogen der kan forklare metoden til at regne de nederstående opgaver, tak :)

Ifølge modellen er sammenhængen af formen E=b*M^-0,32

hvor E er energiforbruget i Joule pr.KG pr. meter og M er dyrets masse

så er opgaven:

"En pony vejer 100kg, bruger ca. 300 joule pr. meter, bestem herudfra konstanten b"

Og:

Hvor meget energi pr. kg pr. meter bruger en myre der vejer 2mg?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2008 af Mester_Bean (Slettet)

I opgave 1 indsætter du bare de tal du kender ind i forskriften og isolerer b, som vil være den eneste ubekendte i ligningen:

E = 300
M = 100


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2008 af juventuz (Slettet)

i opg 2 hedder der E=b*(2*10^-3)^-0.32 løs den

(Du kender b fra foregående opg. Den værdi sætter du ind)

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2008 af juventuz (Slettet)

sorry... E=b*(2*10^-6)^-0.32

Skriv et svar til: Potensudvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.