Matematik
Hjælp hjælp...
30. april 2008 af
Julie127 (Slettet)
Jeg skal bestemme en forskrift for g.
Det oplyses at koncentrationen af glukose i blodet (målt i miligram pr. 100 milliliter) g er en funktionen af tiden t (målt i minutter). Det oplyses også at g(0) = 60, og at g er en løsning til differentialligningen:
dy/dx = 20 - 0,22y.
... Ja? ;)
Det oplyses at koncentrationen af glukose i blodet (målt i miligram pr. 100 milliliter) g er en funktionen af tiden t (målt i minutter). Det oplyses også at g(0) = 60, og at g er en løsning til differentialligningen:
dy/dx = 20 - 0,22y.
... Ja? ;)
Svar #1
30. april 2008 af dnadan (Slettet)
Hvad er den generelle løsning til en differentialligning af typen:
dy/dx=b-ay
Når du har fundet ud af dette, kan konstanten c, som er i den generelle løsning findes ved indsættelse af dit punkt.
dy/dx=b-ay
Når du har fundet ud af dette, kan konstanten c, som er i den generelle løsning findes ved indsættelse af dit punkt.
Skriv et svar til: Hjælp hjælp...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
