Spansk
Hjælp til et ord..
03. maj 2008 af
DetNini (Slettet)
Hvordan siger man "I starten" ??
Jeg synes ikke, der står noget i ordbogen jeg kan bruge.
Jeg synes ikke, der står noget i ordbogen jeg kan bruge.
Svar #2
03. maj 2008 af DetNini (Slettet)
Tak. Ved du så hvordan man siger "at blive jaloux". Tiene celoso ??
Svar #3
04. maj 2008 af Lone H. (Slettet)
man kan vaere en jaloux person = ser una persona celosa eller un hombre celoso
at blive jaloux = tener celos, tener boejes efter personen
celos = altid i plural, da der er mange andre betydninger af ordet celo
forklaring paa ordet celo
1. 1 m. Cuidado, esmero, interés que alguien pone al hacer algo: celo profesional.
2. Excitación sexual de ciertos animales en el periodo propicio para el apareamiento.
3. Ese periodo: no puedo sacar a pasear a la perra tranquilamente porque está en celo.
4. pl. Sospecha o inquietud ante la posibilidad de que la persona amada nos reste atención en favor de otra.
5. Envidia que alguien siente por el éxito que otro disfruta: celos profesionales.
6. dar celos loc. Motivar que otra persona los sienta.
celo
2 m. Cinta de celulosa o plástico, adhesiva por [iw-1]uno de sus lados, que se emplea para pegar: papel celo.[fj[iw0)
mvh.
at blive jaloux = tener celos, tener boejes efter personen
celos = altid i plural, da der er mange andre betydninger af ordet celo
forklaring paa ordet celo
1. 1 m. Cuidado, esmero, interés que alguien pone al hacer algo: celo profesional.
2. Excitación sexual de ciertos animales en el periodo propicio para el apareamiento.
3. Ese periodo: no puedo sacar a pasear a la perra tranquilamente porque está en celo.
4. pl. Sospecha o inquietud ante la posibilidad de que la persona amada nos reste atención en favor de otra.
5. Envidia que alguien siente por el éxito que otro disfruta: celos profesionales.
6. dar celos loc. Motivar que otra persona los sienta.
celo
2 m. Cinta de celulosa o plástico, adhesiva por [iw-1]uno de sus lados, que se emplea para pegar: papel celo.[fj[iw0)
mvh.
Skriv et svar til: Hjælp til et ord..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
