Engelsk
rettelse af et par linjer engelsk..please help..
10. september 2004 af
suzie (Slettet)
“Is there a connexion between the (liberal weapon law) and the violence in USA, and why people in USA kill more than other people in the world?”
We can no longer distinguish between things we shall be scared of and things we don’t have to be scared of. One of the things we shall be scared of is, according to Michael Moore, that 40 million people in America is (illiterates=analfabter).
skal bare rettes igennem for grammatiske fejl..rettes i nutid..på forhånd mange tak..
“Is there a connexion between the (liberal weapon law) and the violence in USA, and why people in USA kill more than other people in the world?”
We can no longer distinguish between things we shall be scared of and things we don’t have to be scared of. One of the things we shall be scared of is, according to Michael Moore, that 40 million people in America is (illiterates=analfabter).
skal bare rettes igennem for grammatiske fejl..rettes i nutid..på forhånd mange tak..
Svar #1
11. september 2004 af Marcus (Slettet)
Har kun et par ting:
1) connexion = connection
2) (...)in America is = are
1) connexion = connection
2) (...)in America is = are
Svar #2
11. september 2004 af Y.vs.J (Slettet)
Man bruger møj sjældent shall i engelsk! Jeg ville nok istedet skrive: 1) ..we must/have to/should be scared of..
Skriv et svar til: rettelse af et par linjer engelsk..please help..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
