Spansk
rettelser
05. maj 2008 af
hansen4444 (Slettet)
Hej jeg har fået en opgave hvor jeg rette nogle sætninger jeg skal rette og forklare fejlene, men der er et par stykker jeg har problemer med
A)La película es muy asqueroso, Ángela no gustan la
B)Chema y Ángela discutiendo quiénes es el asesinato.
C)Ángela se muy horroriza
D)Chema se gustan películas de snaff.
E)El pelicula trata de asesinatos en peliculas, llamado snuff
Håber der er nogen der kan hjælpe i hvert fald med nogle af dem
A)La película es muy asqueroso, Ángela no gustan la
B)Chema y Ángela discutiendo quiénes es el asesinato.
C)Ángela se muy horroriza
D)Chema se gustan películas de snaff.
E)El pelicula trata de asesinatos en peliculas, llamado snuff
Håber der er nogen der kan hjælpe i hvert fald med nogle af dem
Svar #1
05. maj 2008 af Boel (Slettet)
A)La película es muy asqueroso, Ángela no le gusta.
gustar er dativstyret. Skal bøjes efter la película.
B)Chema y Ángela estan discutiendo quiénes es el asesinato.
når der bruges gerundio skal der "estar" foran, i den rigtige bøjet form
C)Ángela se muy horroriza
forsår ikke meningen med denne sætning
D)Chema le gustan las películas de snaff.
igen er den gal med gustar. Der skal bruges le. Der skal også tilføjes "las", da det er nogle bestemte film der er tale om.
E)La pelicula trata de asesinatos en peliculas, llamado snuff
LA película, hunkøn. Men sætningen hænger generelt ikke sammen.
gustar er dativstyret. Skal bøjes efter la película.
B)Chema y Ángela estan discutiendo quiénes es el asesinato.
når der bruges gerundio skal der "estar" foran, i den rigtige bøjet form
C)Ángela se muy horroriza
forsår ikke meningen med denne sætning
D)Chema le gustan las películas de snaff.
igen er den gal med gustar. Der skal bruges le. Der skal også tilføjes "las", da det er nogle bestemte film der er tale om.
E)La pelicula trata de asesinatos en peliculas, llamado snuff
LA película, hunkøn. Men sætningen hænger generelt ikke sammen.
Svar #2
05. maj 2008 af larven1 (Slettet)
A) asqueroso skal hvert fald ende på -a, altså asquerosa, da det lægger sig til LA película, som er hunkøn.
E) Ikke el men la película, da det stadig er hunkøn.
snaff / snuff ???
E) Ikke el men la película, da det stadig er hunkøn.
snaff / snuff ???
Svar #3
06. maj 2008 af Lone H. (Slettet)
A. som larven1 skriver asquerosa, og "A Angela no le gusta"
B. som Boel skriver "estan discutiendo" og slette -es endelsen paa quienes, da der kun er en morder. Og morder er asesino, asesinato = mordet
"quién es el asesino".
C.Ángela se muy horroriza = Ángela se horroriza mucho = Angela bliver meget bange/skraekslagen.
D. undskyld, jeg ville tilfoeje "A Chema..."
E. fatter heller ikke helt sammenhaengen, medmindre der skal staa at; filmen handler om en morder , der hedder snuff,
eller; filmen handler om mord i film,de saakaldte snuff............
lidt langt ude.....
mvh.
B. som Boel skriver "estan discutiendo" og slette -es endelsen paa quienes, da der kun er en morder. Og morder er asesino, asesinato = mordet
"quién es el asesino".
C.Ángela se muy horroriza = Ángela se horroriza mucho = Angela bliver meget bange/skraekslagen.
D. undskyld, jeg ville tilfoeje "A Chema..."
E. fatter heller ikke helt sammenhaengen, medmindre der skal staa at; filmen handler om en morder , der hedder snuff,
eller; filmen handler om mord i film,de saakaldte snuff............
lidt langt ude.....
mvh.
Skriv et svar til: rettelser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
