Matematik
hjælp til en mat opg......!
12. september 2004 af
elin@ (Slettet)
Bestem halverings- hhv. fordoblingskonstant for hver af de eksponentielle udviklinger:
f(x)=3*1,12^x
g(x)=0,87*0,87^x
h(x)=4,2*(1/2)^x
håber der er nogle der kan hjælpe mig med denne opg..
på forhånd TAK......
f(x)=3*1,12^x
g(x)=0,87*0,87^x
h(x)=4,2*(1/2)^x
håber der er nogle der kan hjælpe mig med denne opg..
på forhånd TAK......
Svar #1
12. september 2004 af erdos (Slettet)
Fat din lærebog, slå op i registret, kig under halverings- og/eller fordoblingskonstant og gør som der står...
Kan det være nemmere...?
Kan det være nemmere...?
Svar #2
12. september 2004 af elin@ (Slettet)
jeg har kigget... der er en hel anden eks. og forstår det ikk.
vi fik det ikk gennemgik, men fik opg alligevel...
vi fik det ikk gennemgik, men fik opg alligevel...
Svar #3
12. september 2004 af erdos (Slettet)
Så skriver jeg lige lidt op fra lærebogen i min hjerne...
Halveringskonstant: T½ = log(0,5)/log(a)
Fordoblingskonstant: T2 = log(2)/log
(a)
a findes ved at kigge på forskriften: f(x)=b*a^x
Kan det være nemmere...?
Halveringskonstant: T½ = log(0,5)/log(a)
Fordoblingskonstant: T2 = log(2)/log
(a)
a findes ved at kigge på forskriften: f(x)=b*a^x
Kan det være nemmere...?
Skriv et svar til: hjælp til en mat opg......!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
