Matematik
Forskrift
10. maj 2008 af
zuzu_dk (Slettet)
Jeg har brug for hjælp til de følgende spørgsmål. Håber nogen kan hjælpe.
Jeg har en funktion dy/dx=3x^2(y-1)
og så får jeg oplyst at f(1)=3
Så bestemte jeg en ligningen for tangen for f i punktet(1,3): y=6x-3
- Derefter bliver jeg bedt om at finde en forskrift for f(har ikk en anelse)
Tak på forhånd!
Jeg har en funktion dy/dx=3x^2(y-1)
og så får jeg oplyst at f(1)=3
Så bestemte jeg en ligningen for tangen for f i punktet(1,3): y=6x-3
- Derefter bliver jeg bedt om at finde en forskrift for f(har ikk en anelse)
Tak på forhånd!
Skriv et svar til: Forskrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
