Matematik
Differentilaligningen
12. maj 2008 af
xb7x (Slettet)
Dette spørgsmål blev også stillet i går(dog uden svar) bare ikke af mig, men jeg vil tillade mig at stille spørgsmålet igen.
Om den løsning til differentialligningen
dy/dx=(x+1)*(y-1), x ? R og y > 1
oplyses, at grafen forløber i område R x ]1;oo[
Her betyder ? "tilhører" og oo "uendeligt"
Håber virkelig der er nogen der kan hjælpe..
Desuden er det uden hjælpemidler...
Om den løsning til differentialligningen
dy/dx=(x+1)*(y-1), x ? R og y > 1
oplyses, at grafen forløber i område R x ]1;oo[
Her betyder ? "tilhører" og oo "uendeligt"
Håber virkelig der er nogen der kan hjælpe..
Desuden er det uden hjælpemidler...
Svar #1
12. maj 2008 af xb7x (Slettet)
spørgsmålet lyder så: bestem ekstremumssted og monotoniforhold for denne løsning til differentialligningen.
Svar #4
12. maj 2008 af xb7x (Slettet)
Okay. Hvad præcis betyder denne skrivemåde: R x ]1;oo[.
Er godt med på at R er de reele tal og intervallet er fra 1 til uendeligt men det der med at der er et "x" (kryds) mellem R og intervallet?..
Hvordan kan løsningen være x=-1 hvis grafen kun forløber i ]1,oo[?
Er godt med på at R er de reele tal og intervallet er fra 1 til uendeligt men det der med at der er et "x" (kryds) mellem R og intervallet?..
Hvordan kan løsningen være x=-1 hvis grafen kun forløber i ]1,oo[?
Svar #5
12. maj 2008 af ibibib (Slettet)
Hvad præcis betyder denne skrivemåde: R x ]1;oo[.
Den betyder helt præcist at x er et vilkårligt tal og y>1.
Den betyder helt præcist at x er et vilkårligt tal og y>1.
Skriv et svar til: Differentilaligningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
