Matematik
MAT HJÆLP.
12. maj 2008 af
mortenasm (Slettet)
kan i hjælpe mig med følgende opgaver ??
Et andengradspolynomium er givet ved f(x)=2x^2-8x+6
bestem koordinatsættet til toppunktet for grafen f.
En funktion f er bestemt ved:
f(x)= 2x+e^3x
BESTEM F'(0)
Bestem monotoniforholdene for funktionen f(x) -x^3-3x^2+9x
På forhånd tak
Et andengradspolynomium er givet ved f(x)=2x^2-8x+6
bestem koordinatsættet til toppunktet for grafen f.
En funktion f er bestemt ved:
f(x)= 2x+e^3x
BESTEM F'(0)
Bestem monotoniforholdene for funktionen f(x) -x^3-3x^2+9x
På forhånd tak
Svar #2
12. maj 2008 af dandan (Slettet)
En funktion f er bestemt ved:
f(x)= 2x+e^3x
BESTEM F'(0)
Du skal først finde f'(x) derefter indsætte nul istedet for x
f(x)= 2x+e^3x
BESTEM F'(0)
Du skal først finde f'(x) derefter indsætte nul istedet for x
Svar #4
12. maj 2008 af hanzai (Slettet)
det er nemt at finde toppunktet:
Dette gøres ved formlen: (-b/2a ; -d/4a)
For at regne det ud skal du finde diskriminanten d = b^2 - 4ac
Konstanterne i din andengradsligning er: a = 2 b = 8 c= 6
disse tal skal du bare sætte ind i stedet for bogstaverne.. og du har dit toppunkt.
_________________________________________________________________________-
stamfunktionen bestemmes af din ligning nemmeste ved at bruge din lommeregner.
og benytte det specielle integrale tegn (2ND - 7) {2x+e^3x) = F(x) = e^3x/3 + x^2
Dette gøres ved formlen: (-b/2a ; -d/4a)
For at regne det ud skal du finde diskriminanten d = b^2 - 4ac
Konstanterne i din andengradsligning er: a = 2 b = 8 c= 6
disse tal skal du bare sætte ind i stedet for bogstaverne.. og du har dit toppunkt.
_________________________________________________________________________-
stamfunktionen bestemmes af din ligning nemmeste ved at bruge din lommeregner.
og benytte det specielle integrale tegn (2ND - 7) {2x+e^3x) = F(x) = e^3x/3 + x^2
Skriv et svar til: MAT HJÆLP.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
