Matematik
Stamfunktion?
13. september 2004 af
annatudse (Slettet)
Hjælp! Jeg kan slet ikke komme videre med denne opgave.. Jeg skal bestemme samtlige stamfunktioner til f(x)= 4x^3-1, men jeg kan kun komme på en nemlig (1:4)x^4 - 1x... jeg skal nemlig også finde stamfunktion til tangentens ligning y=31x-40..
Svar #1
13. september 2004 af madsbs (Slettet)
Samtlige stamfunktioner til f(x)=4x^3-1 er:
x^4-x+c
Du skal huske konstanten, c (eller k).
x^4-x+c
Du skal huske konstanten, c (eller k).
Skriv et svar til: Stamfunktion?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
