Matematik

Differentialregning

12. maj 2008 af hadsaa (Slettet)
Hey.

Hvornår er det nu man briger diff, udiff, udiff, diff reglen i differentialregning?.

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2008 af dandan (Slettet)

hmm forstår ik helt dit spørgsmål, men man bruger begge i når man ska finde monotoniforhold og tangentligninger

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2008 af mathon

må vist være
(f*g)' = f'*g+f*g'

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2008 af mathon

eksempel:

f(x) = (x^2+1)(x^3+4)

f'(x) = (x^2+1)'*(x^3+4) + (x^2+1)*(x^3+4)' = 2x*(x^3+4) + (x^2+1)*(3x^2) =
5x^4+3x^2+8x

Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.