Matematik

differentialligninger

13. maj 2008 af mikeh (Slettet)
hjælp med denne opgave :D


f'(x)+3y = 20

bestem den løsning hvis graf går gennem P(1,4)


håber på hurtig hjælp :D



Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2008 af nour daoud (Slettet)

f´(x)=20-3y
f´(1)=20-3(4)
=8

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2008 af Rochester (Slettet)

y' = b - ay

y = b/a + c*e^(–ax)

Svar #3
13. maj 2008 af mikeh (Slettet)

jeg får her c = -8 / ( 3*exp(-3 ) )


hvad får i ?

Svar #4
13. maj 2008 af mikeh (Slettet)

hvordan ser løsningsformlen ud for denne;

y' + y = 2x + 3

er der ikke nogle der kan give mig et fif til hvorn man gør? please?

Svar #5
13. maj 2008 af mikeh (Slettet)

kan man ikke bare lave seperation af de variable? eller?

Skriv et svar til: differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.