Matematik
Differentialligning
13. maj 2008 af
Dansemusennico (Slettet)
Gør rede for, at funktionen
f (x) = 4 + 3e^2x
er en løsning til differentialligningen
dx/dy = 2y - 8
- Når en opgave af denne type stilles til delprøven uden hjælpemidler, hvordan skal man så gribe den an? Man skal ikke løse diff. ligningen, så er lidt usikker på hvordan man så redegør for at f(x) er løsning.
f (x) = 4 + 3e^2x
er en løsning til differentialligningen
dx/dy = 2y - 8
- Når en opgave af denne type stilles til delprøven uden hjælpemidler, hvordan skal man så gribe den an? Man skal ikke løse diff. ligningen, så er lidt usikker på hvordan man så redegør for at f(x) er løsning.
Svar #2
13. maj 2008 af janko (Slettet)
1. differentier f(x)
2. sæt det ind i stedet for dx/dy
3. sæt f(x) ind på y's plads
Reducere
2. sæt det ind i stedet for dx/dy
3. sæt f(x) ind på y's plads
Reducere
Skriv et svar til: Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
