Matematik

Reduceringsspørgsmål

13. maj 2008 af TheWB (Slettet)
Hvis vi har (a+b)^2 er det her: 2a+2b+2ab ikke = a^2+b^2+2ab ??

og den kan ikke reduceres yderligere vel?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2008 af Molle (Slettet)

(a+b)² = a² + b² + 2ab
Og det er IKKE det samme som
2a + 2b + 2ab

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2008 af Jubbas (Slettet)

Det ser ret fornuftigt ud. Du har husket plus med det dobbelte produkt.

Svar #3
13. maj 2008 af TheWB (Slettet)

Så man skal ikke bruge 2a+2b+2ab til noget?

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. maj 2008 af Molle (Slettet)

Jeg forstår ikke dit spørgsmål. Skriv opgaven op, som den står...

Svar #5
13. maj 2008 af TheWB (Slettet)

Bare reducér: (a+b)^2

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. maj 2008 af nour daoud (Slettet)

(a+b)² = a² + b² + 2ab

Skriv et svar til: Reduceringsspørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.