Matematik

Integral

13. maj 2008 af dibah (Slettet)
Ved ikke hvor jeg skal begynde eller for den sags skyld ende med den her:

Bestem integralet:
1
S(2x^3 + e^x)dx
0

Kunne være lækkert med en kort gennemgang - læser til eksamen til i morgen ! :D

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2008 af mathon

S(2x^3 + e^x)dx = (1/2)x^4 + e^x

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2008 af dnadan (Slettet)

Udnyt:
S k*f(x) dx = k*F(x)+c
S x^a dx = 1/(a+1)*x^(a+1)+c
S e^x dx = e^x+c
S f(x)+g(x) dx = F(x)+G(x)+c

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2008 af mathon

...arbitrære konstanter skal ikke benyttes i dette tilfælde, hvor du udregner værdien af et bestemt integral (hvor konstanterne "går ud med hinanden")

Svar #4
13. maj 2008 af dibah (Slettet)

Hvordan bruges 0 og 1 ? Og hvordan starter jeg ?
Starter med at integrere 2*x^3 = 1/2 ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. maj 2008 af mathon

1
S(2x^3 + e^x)dx = (1/2)*1^4 + e^1 -((1/2)*0^4 + e^0) =
0

(1/2)*1 + e - (0 + 1) = (1/2)+e-1 = e-(1/2)

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. maj 2008 af mathon

S(2x^3 + e^x)dx = 2*(1/4)*x^(3+1) + e^x = (2/4)*x^(3+1) + e^x =
(1/2)x^4 + e^x

da
Se^xdx = e^x+k, hvor vi her regner k=0

Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.