Eksamensforberedelse

hvad skal man til eksamen i samfundsfag C

16. maj 2008 af [email protected] (Slettet)
Jeg har en del fravær pga min graviditet. Og specielt her til sidst. Men jeg vil nu til eksamen alligevel. Men jeg er kommet meget i tvivl om hvad man skal. Kan det passe man kun har 25 min forberedelse? Hvad skal man så med den tekst man får? får man nogle spørgsmål? Eller skal man bare fortæle om lignende emner vi har haft?

Brugbart svar (3)

Svar #1
16. maj 2008 af Mussy06 (Slettet)

Jeg kan kun tale ud fra et oplæg, som jeg har fået, men det er et år siden, da jeg så også selv skal op i samfundsfag i år, dog ikke på samme niveau. Men det oplæg jeg fik sidste år, var på c-niveau, vist STX.
Men der fik du en tekst og nogle spørgsmål til. Så besvarer du spørgsmålene og derefter taler du om alt det samfundsfags relaterede stof du kan finde i teksten (:


Held og lykke med prøven og den lille (;

Brugbart svar (2)

Svar #2
16. maj 2008 af Pitzner* (Slettet)

Jeg citerer:

Der afholdes en mundtlig prøve på grundlag af et kendt tema med ukendt bilagsmateriale af et om-fang på mindre end 2 normalsider. I tilknytning til temaet stilles fokuserede underspørgsmål, der følger de taksonomiske niveauer. Prøvematerialet sendes til censor senest 5 hverdage før 1. prøve-dag og godkendes af denne forud for prøvens afholdelse. Et prøvemateriale må højest anvendes ved tre eksaminationer den samme dag og ikke ved følgende prøvedage på samme hold.
Eksaminationstiden er 25 minutter pr. eksaminand. Der gives 50 minutters forberedelsestid. Til eksaminationen må kun medbringes prøvematerialet og de notater, eksaminanden har udarbejdet i forberedelsestiden. Eksaminationen former sig som en samtale.

Læs evt mere her fra side 21: http://us.uvm.dk/gymnasie/fagene/samfundsfag/documents/samfundsfagcstx.pdf

Skriv et svar til: hvad skal man til eksamen i samfundsfag C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.