Matematik
limf=flim
19. maj 2008 af
¤Sofie¤ (Slettet)
lim(n->oo) f(n) = f(lim(n->oo)x), gælder det kun når f er begrænset? Har nogen et modeksempel, hvor det går galt?
Svar #1
19. maj 2008 af blackduck (Slettet)
#0
Jeg kan ikke helt gennemske din notation.

$)
er vel leddet på venstresiden, men hvad mener du med højresiden?
Jeg kan ikke helt gennemske din notation.
er vel leddet på venstresiden, men hvad mener du med højresiden?
Svar #2
19. maj 2008 af ¤Sofie¤ (Slettet)
højre side er funktionen af ((lim hvor n går mod uendelig) n)
Skriv et svar til: limf=flim
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
