Matematik
differentialligning
22. maj 2008 af
2anna (Slettet)
hej jeg er igang med et AT-projekt og kulstof-14 metoden
hvor jeg bla. skal vise at
henfaldsloven N=N0e^(-kt), k=(ln2)/(t½)
er løsning til -dN/dt=A=kN
men jeg er helt på bar bund..
hvor jeg bla. skal vise at
henfaldsloven N=N0e^(-kt), k=(ln2)/(t½)
er løsning til -dN/dt=A=kN
men jeg er helt på bar bund..
Skriv et svar til: differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
