Eksamensforberedelse
matB mundtlig eksamen - lineær funktion/vækst??
23. maj 2008 af
demilia (Slettet)
Jeg er igang med at forberede mig til mundtlig matematik eksamen b-niveau, og et af spørgsmålene under variabelsammenhænge og vækst går på, at man skal redegøre for lineære funktioner og lineær vækst. hvad er det lige, forskellen er? og hvordan skal man redegøre for dem?
er lineær vækst ikke y=ax+b
og lineær funktion ax+b+c=0??
matematikhjælp for dummies modtages meget gerne!
er lineær vækst ikke y=ax+b
og lineær funktion ax+b+c=0??
matematikhjælp for dummies modtages meget gerne!
Svar #1
23. maj 2008 af Bankier (Slettet)
Ahh...
En lineær funktion er ikke ax+b+c = 0 ---
En lineær funktion beskrives ved y = ax + b.
Fortolk hvad tallene betyder:
a er hældningskoefficineten
b er skæring med y aksen
Hvordan bestemmer man disse?
a = y2-y1 / x2-x1
b= y1 -a *x1
Beviserne for disse kan indgå i eksamination.
En lineær funktion er ikke ax+b+c = 0 ---
En lineær funktion beskrives ved y = ax + b.
Fortolk hvad tallene betyder:
a er hældningskoefficineten
b er skæring med y aksen
Hvordan bestemmer man disse?
a = y2-y1 / x2-x1
b= y1 -a *x1
Beviserne for disse kan indgå i eksamination.
Svar #2
13. maj 2009 af Brown eye (Slettet)
#1
Hej :)
Jeg må lige spørge..
Er det nok at sige/forklare det du har skrevet som bevis til eksamen? :) Jeg skal nemlig op i matematik C.
Skriv et svar til: matB mundtlig eksamen - lineær funktion/vækst??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
