Matematik

hjælp !!!

17. marts 2003 af SP anonym (Slettet)
Opgave:
januar har værdien 45
april har værdien 35
oktober har værdien 50
november har værdien 55

Hvilken værdi har september ?

Mvh

BNH

--------------------------------------------------------------------------------


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2003 af Esmil (Slettet)

Jeg nægter at tro at det er de eneste oplysninger man får, du bliver nødt skrive hele spørgsmålet, beskrivelser af eventuelle tegninger og i hvilken sammenhæng du har fundet spørgsmålet.


PS. Hvis det er en joke er jeg vist hoppet pladask i med begge ben. hehe

Svar #2
18. marts 2003 af SP anonym (Slettet)

er det i opgavesættet nr 10

Svar #3
18. marts 2003 af SP anonym (Slettet)

Månederne har fået nummer efter
et bestemt system. September = ____

NOVEMBER = 55

JANUAR = 45

OKTOBER = 50

APRIL = 35

Svar #4
18. marts 2003 af SP anonym (Slettet)

Det vil altså sige at September har værdien 60... Hvor svært kan det være?

Svar #5
18. marts 2003 af SP anonym (Slettet)

hvorfor???


Svar #6
18. marts 2003 af SP anonym (Slettet)

umiddelbart vil jeg bare sige 35..40..45..50..55..60 altså 5-tabellen.

Brugbart svar (0)

Svar #7
18. marts 2003 af Esmil (Slettet)

Det holder stadig ikke. Hvilken måned har så 40 og hvorfor, og hvorfor skal september ikke have 30, eller et andet tal i femtabellen?

Svar #8
19. marts 2003 af SP anonym (Slettet)

Og hans hvis det er 60 hvorfor er april så ikke 60 januar er 45

Svar #9
19. marts 2003 af SP anonym (Slettet)

Og hans hvis det er 60 hvorfor er april så ikke 60 januar er 45

Svar #10
19. marts 2003 af SP anonym (Slettet)

kan det foreste tal ikke være antal bogstaver i måneden minus 2

Brugbart svar (0)

Svar #11
19. marts 2003 af Esmil (Slettet)

Det går desværre ikke for november.

Brugbart svar (0)

Svar #12
19. marts 2003 af Lurch (Slettet)

jeg har et bud. Lidt søgt måske, men det passer...:D
Tag antal bogstaver i navnet for måneden, læg antal vokaler/stavelser til, og gang det med 5.
Ja-nu-ar, (6+3)*5=45
A-pril, (5+2)*5=35
Ok-to-ber, (7+3)*5=50
No-vem-ber, (8+3)*5=55

Sep-tem-ber, (9+3)*5=60

Brugbart svar (0)

Svar #13
19. marts 2003 af RE (Slettet)

Lurch?
er det 3.y, der nu er repræsenteret yderligere...

Brugbart svar (0)

Svar #14
19. marts 2003 af Esmil (Slettet)

Lurch, det holder! Her kommer et par W'er..
W W W

Brugbart svar (0)

Svar #15
20. marts 2003 af Kaare (Slettet)

Sejt system! :~)

Brugbart svar (0)

Svar #16
20. marts 2003 af Lurch (Slettet)

Det var ikke mig selv der kom frem til systemet. Det var en kammerat som kedede sig utroligt meget i vores fysik time.....:D Men jeg synes det er er MEGET mærkeligt system. Det giver ikke rigtig nogen mening. Så hvis der er andre der har en anden løsning, vil jeg gerne høre den!

Brugbart svar (0)

Svar #17
20. marts 2003 af Kaare (Slettet)

Tja... det virker så med de oplysninger vi har er det lige så godt som så mange andre :~)

Skriv et svar til: hjælp !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.