Matematik
differentialregning
26. maj 2008 af
Mirella (Slettet)
Hii Igen Igen :)
Jeg kan ikke rigtigt se hvordan man kommer fra
(x0 - x)/(( x-x0)*x*x0) til (-1/x*x0)
Lidt kan jeg se, man har ganget med -1 i tælleren så man får det samme som i nævneren nemlig x-x0. MEN når man ganger med -1 i tælleren skal man ikke oz gør det i nævneren??
Her kan jeg heller ikke se hvad der sker:
kvadr(x)/x = 1/kvadr(x)
Jeg har lige andre spørgsmål som jeg vil spørge om :).
er der en der kan hjælpe mig med af definere differentiabilitet fra højre og venstre i et punkt ? og hvordan man definere grænseværdi fra højre og venstre?
fordi jeg har det lidt svært ved at forstå det med højre og venstre.
Det er ikke noget der skal afleveres men vil være godt hvis man forstår det. ;)
Mirella..
Jeg kan ikke rigtigt se hvordan man kommer fra
(x0 - x)/(( x-x0)*x*x0) til (-1/x*x0)
Lidt kan jeg se, man har ganget med -1 i tælleren så man får det samme som i nævneren nemlig x-x0. MEN når man ganger med -1 i tælleren skal man ikke oz gør det i nævneren??
Her kan jeg heller ikke se hvad der sker:
kvadr(x)/x = 1/kvadr(x)
Jeg har lige andre spørgsmål som jeg vil spørge om :).
er der en der kan hjælpe mig med af definere differentiabilitet fra højre og venstre i et punkt ? og hvordan man definere grænseværdi fra højre og venstre?
fordi jeg har det lidt svært ved at forstå det med højre og venstre.
Det er ikke noget der skal afleveres men vil være godt hvis man forstår det. ;)
Mirella..
Svar #3
26. maj 2008 af Mirella (Slettet)
Mange tak Sherwood :).
Men ku du ikke oz fortælle hvad der sker her: ;).
kvadr(x)/x = 1/kvadr(x)
Men ku du ikke oz fortælle hvad der sker her: ;).
kvadr(x)/x = 1/kvadr(x)
Skriv et svar til: differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
