Matematik

tangentligning

26. maj 2008 af silverbabe (Slettet)
hej

jeg har set to udgaver af tangentligningen, hvilken er den rigtige ?..

y=f(x0)+f'(x0)(x-x0)
y=f'(x0)(x-x0)+f(x0)

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2008 af Isomorphician

det er det samme

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. maj 2008 af Romulus (Slettet)

Det er præcis det samme, der er blot tale om den kommutative lov for addition:

a + b = b + a


Svar #3
26. maj 2008 af silverbabe (Slettet)

oki takker :O)

Skriv et svar til: tangentligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.