LaTeX

Bilag

31. maj 2008 af DanniBred (Slettet)
Jeg har en del bilag der fylder en _hel_ side. Det vil sige, at når jeg sætter disse bilag ind, så får jeg teksten "Bilag A " på den første højre side, og selve bilaget kommer så først på den efterfølgende venstre side. Dette ser jo måske lidt spøjst ud, så jeg tænkte om det er muligt at få teksten i ToC'en uden at det skrives i dokumentet. Men at bilaget indsættes på den første højre side?
Jeg vil helst gerne stadigvæk holde mig til de normale topografiske konventioner.. Nogle idéer?

Brugbart svar (3)

Svar #1
31. maj 2008 af daleif (Slettet)

hvad er det du indsætter som fylder så meget? Man kan sagtens sætte noget direkte ind i ToCen, men hvis det f.eks. er fordi det er et bileldet som fylder en hel side, så ville jeg nok hellere beholde kapitel starten og så i stedet skrive en intro til dette bilagskapitel, så der i det mindste står noget tekst på denne side, det kan blive underligt for læseren at sidde og læse dokumentet, og bludselig se en figur med en anvende nummering og kun TOCen til at vise at dette er altså et bilag.

bedste råd er altså 'think outside the box'

Svar #2
01. juni 2008 af DanniBred (Slettet)

Nogle af bilagene er NMR-tabeller mens der også er en artikel på 4 sider (inkluderet via includepdf) og det sidste er et periodisk system.

Jeg kan godt se hvad du mener med at skrive en lille intro til fx tabellerne (måske tage nogle referencer med som henviser til hvor i dokumentet der henvises til dem?) men til artiklen og det periodiske system - det skal da ikke have en intro..

Brugbart svar (2)

Svar #3
01. juni 2008 af daleif (Slettet)

jo du laver en forside til dem, specielt artiklen, dette har vi f.eks. gjort i denne phd afhandling

http://www.imf.au.dk/publs?id=601

bemærk at artiklerne ikke er med i indholdsfortegnelsen, da deres sidenummerering ikke er den samme som i hoveddokumentet.

Man kan evt. undlade at at tage de individuelle bilag emd i indholdsfortegnelsen, i stedet kan man lave en samlet introside til alle bilagene som lige lister hvilke bilag der er tale om. Du har jo også brug for en form for seperation mellem f.eks. artiklen og det periodiske system hvis det periodiske system kommer efter artiklen, ellers kan man ikke se at der kommer noget nyt.

Man kunne lave noget fusk ved brug af \part*

husk forresten også at tjekke op med at hvad faktisk er krav om der hvor du går

Svar #4
01. juni 2008 af DanniBred (Slettet)

Der er ikke nogle egentlige krav, da det er en laboratoriemanual til en "Chemistry Camp" som UNF afholder på Aarhus Universitet anden uge i juli. Det eneste krav er, at det ser pænt ud.

Det kunne godt lyde som en god idé, at lave en samlet introside til alle bilagene. Så slipper man for en masse - næsten - blanke sider.

Brugbart svar (2)

Svar #5
01. juni 2008 af daleif (Slettet)

ellers kig forbi mit kontor

Svar #6
01. juni 2008 af DanniBred (Slettet)

Det lyder som værende en god idé. Er der mulighed for i morgen formiddag?

Brugbart svar (2)

Svar #7
01. juni 2008 af daleif (Slettet)

jeg er normalt på mit kontor 10-17, men der er mange som afleverer bachelor og specialer for tiden, men kig forbi så ser vi om der bliver tid.

Svar #8
01. juni 2008 af DanniBred (Slettet)

Det er bare i orden. Mange tak :)

Skriv et svar til: Bilag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.