Matematik
Parabler hjælp haster !!
31. maj 2008 af
marillos_lkd (Slettet)
Hejj ..
Jeg ska til årsprøve på mandag og er igang med at repeterer indtil jeg stødte ind i disse problemer om parabler. Opgaven jeg ikke kan finde ud af lyder
I et koordinatsystem er en parabel bestemt ved ligningen
Y= x^2-3x+2
Og en linie l bestem ved ligningen
y= -(0.5)x - 2
Bestem afstanden fra parablens toppunkt T(1.5,(-0.25)) til linien l ??
Er der nogen der vil kunne hjælpe mig med dette spørgsmål?
Jeg ska til årsprøve på mandag og er igang med at repeterer indtil jeg stødte ind i disse problemer om parabler. Opgaven jeg ikke kan finde ud af lyder
I et koordinatsystem er en parabel bestemt ved ligningen
Y= x^2-3x+2
Og en linie l bestem ved ligningen
y= -(0.5)x - 2
Bestem afstanden fra parablens toppunkt T(1.5,(-0.25)) til linien l ??
Er der nogen der vil kunne hjælpe mig med dette spørgsmål?
Skriv et svar til: Parabler hjælp haster !!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
