Matematik
de trigonometiske grundligninger
31. maj 2008 af
supersejemia (Slettet)
Hej Jeg er ved at forberede mine eksamensspørgsmål men der er et spørgsmål jeg bare ikke forstår så jeg håber på at jeg kan få lidt hjælp herinde.
Jeg skal forklare de trigonometiske grundligninger (sinA=a/c, sinB=b/c, osv.)
Er der nogen der er et matematisk geni så skriv... Jeg har inderligt brug for hjælp!
Jeg skal forklare de trigonometiske grundligninger (sinA=a/c, sinB=b/c, osv.)
Er der nogen der er et matematisk geni så skriv... Jeg har inderligt brug for hjælp!
Svar #2
31. maj 2008 af o1-studie (Slettet)
De trigonometiske grundligninger er rettet mod den retvinklede trekant.
Svar #3
31. maj 2008 af freak_haha (Slettet)
tegn dem ind i et koordinat system
x er cosinus og y er sinus
x er cosinus og y er sinus
Skriv et svar til: de trigonometiske grundligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
