Matematik
Algebra?
01. juni 2008 af
Cyril (Slettet)
Hej alle,
Hvis man skal finde gennemsnittet af x, y, x, y og a, b, c, a hvad gør man så?
Hvis man skal finde gennemsnittet af x, y, x, y og a, b, c, a hvad gør man så?
Svar #1
01. juni 2008 af Lærke3400 (Slettet)
Du lægger dem sammen og dividerer med antallet af observationer, eller hvad man kan sige..
Altså: (2x+2y+2a+b+c)/8
Altså: (2x+2y+2a+b+c)/8
Svar #3
01. juni 2008 af Mandelbrot (Slettet)
Hvis det er forskellige ukendte kostranter, så vil jeg tro at du skal tage en ad gangen. Jeg læser det som om, at x,y,x,y står for sig selv, og a,b,c,a står for sig selv.
Så der er i gennemsnit 50% x,og 50% y. fordi 2x/4=0.5x, og 2y/4=0.5y.
Og 2a/4=0.5a, b/4=0.25b og c/4=0.25c
Så der er i gennemsnit 50% x,og 50% y. fordi 2x/4=0.5x, og 2y/4=0.5y.
Og 2a/4=0.5a, b/4=0.25b og c/4=0.25c
Skriv et svar til: Algebra?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
