Matematik

forskrift

06. juni 2008 af hejddig (Slettet)
Jeg skal bestemme forskriften for en linje mellem A(2,3) og C(2,8), hvad hedder den?

Altså jeg kan godt regne f(x)=2, men hvilke tegn skal jeg sætte foran for at vise at den kun går fra 3 til 8 på x aksen?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2008 af dnadan (Slettet)

Linjen er lodret, hvorfor x=2

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2008 af mathon

det hedder et linjestykke:
{P(2,y)|3<=y<=8}

Svar #3
06. juni 2008 af hejddig (Slettet)

hov..

A(3,2)
C(8,2)

Byttede dem rundt i farten

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. juni 2008 af mathon

{P(x,2)|3<=x<=8}

Svar #5
06. juni 2008 af hejddig (Slettet)

Ved ikke helt om jeg forstår det..

Hvad hvis koordinaterne var (4,5 , 3,8) og (2 , 2)

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. juni 2008 af mathon

y = 0,72x + 0,56 og x € [2;4.5]

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. juni 2008 af mathon

to-punkts-formlen:
(y-y1)/(x-x1) = (y2-y1)/(x2-x1)

(y-2)/(x-2) = (3.8-2)/(4.5-2) = 0,72 hvoraf

y-2 = 0,72(x-2) = 0,72x-1,44
og
y = 0,72x+0,56

Skriv et svar til: forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.