Matematik

bevis for tværvektor

06. juni 2008 af anders21 (Slettet)
hej jeg sidderlige og kigger på beviset for en tværvektor.

Jeg kan godt se at jeg vektor a må have koordinaterne:

vektor a=( længden af vektor a cosv, længden af vektor a sinv)=(a1 a2)
men hvorfor er det sinv og cosv ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2008 af mathon

|a|[cos(90°+V);sin(90°+V)] = |a|[cos(90°)*cos(V)-sin(90°)*sin(V);sin(90°)cos(V)+cos(90°)sin(V)] = |a|[-sin(V);cos(V)]

Svar #2
06. juni 2008 af anders21 (Slettet)

ja selvfølgelig tak:)

Skriv et svar til: bevis for tværvektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.