Matematik
Ellipsens ligning
10. juni 2008 af
anders21 (Slettet)
i beviset for ellipsens ligning er jeg i tvivl om hvordan de kommer frem til:
4aex-4a^2=-4*kvadratroden((x-ea)^2+y^2)
<=> a-xe=kvadratroden((x-ea)^2+y^2)
på forhånd tak.
4aex-4a^2=-4*kvadratroden((x-ea)^2+y^2)
<=> a-xe=kvadratroden((x-ea)^2+y^2)
på forhånd tak.
Svar #1
10. juni 2008 af grisehønen (Slettet)
Det kan jeg ikke forestille mig nu mindre det er defineret at a=1.
Fordi
4aex-4a^2=-4*kvadratroden((x-ea)^2+y^2) [Divider med -4]
<=>
a^2-aec = kvadratroden((x-ea)^2+y^2)
Fordi
4aex-4a^2=-4*kvadratroden((x-ea)^2+y^2) [Divider med -4]
<=>
a^2-aec = kvadratroden((x-ea)^2+y^2)
Svar #2
10. juni 2008 af anders21 (Slettet)
Ja det var også hvad jeg kom frem til. men det er hvad der står i bogen.
Skriv et svar til: Ellipsens ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
