Historie

Historie eksamen - 24 timer

10. juni 2008 af bolettez (Slettet)
Hej,

Jeg skal til historie eksamen i morgen fra 12.00.

Det er en 24-timers prøve, så jeg ville høre om der er nogen der har tid til at hjælpe lidt i morgen på et tidspunkt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2008 af Ponine (Slettet)

jeg vil gerne hjælpe dig.
skal selv op i morgen kl. 11:30 så er færdig kl. 12 og kan komme med nogle små gode fifs over hvad min lærer og censor sagde til mig som jeg helt sikkert har gjort forkert ;).
så du kan bare skrive

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2008 af *me2* (Slettet)

Hej
Jeg skal op i historie i morgen, og har ikke læst pensum... Har du nogle idéer til, hvordan jeg kan forberede mig bedst muligt uden at læse pensum.

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juni 2008 af Tabita_Ø (Slettet)

hvor mange alm. sider er det i skal læse til i morgen? Og følger der spørgsmål med?

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. juni 2008 af Ponine (Slettet)

#2 hmm jeg vil råde dig til at læse dine noter igennem og hvis din lærer har lavet nogle papirer til emnerne så også kig det igennem.
jeg har haft nok tid i dag til hurtigt at læse de sider igennem af pensum som mit emne er om men problemet er også bare at man også skal kunne fortælle om hvad der skete i andre lande på samme tidspunkt.
F.eks. skal man kunne fortælle om 1800-tallet i Danmark hvis man kommer op i noget om 1800-tallet i England - håber du forstår hvad jeg mener.

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. juni 2008 af Ponine (Slettet)

#3 jeg læser 8 alm. sider. eller 7 alm sider og så har jeg en side med fire forskellige tabeller. og nej der følger ikke spørgsmål med for man skal selv lave problemstilling(er). du får emnet at vide som svarer til det der står i ens studieplan/pensum.

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. juni 2008 af kammi*3 (Slettet)

Nu har jeg været oppe og trække emne, jeg har trukket middelalderhistorie, dansk og europæisk.. men ved virkeligt ikke hvordan man skal gribe det an og gå igang..
Hvilke analytiske og diskoterende spørgsmål har i stillet til jeres kilder?

Svar #7
11. juni 2008 af bolettez (Slettet)

jeg har også lige trukket nu her.
jeg trak holocaust - menneskerettighederne.

mit materiale er USA's uafhængighedserklæring, en artikel om 'hvad skete der under holocaust' samt verdenserklæringen om menneskerettigheder.

Brugbart svar (0)

Svar #8
11. juni 2008 af Ponine (Slettet)

Jeg er lige kommet hjem fra min eksamen og jeg fik 10 :D stort stort.

Det jeg gjorde var at jeg meldte klart ud hvad jeg havde tænkt mig at gøre til at starte med og hvad mine problemstillinger var.
Derefter kom jeg med en kort redegørelse over hvad der var sket i perioden. Jeg havde trukket noget om nordamerika, kolonier og the frontier. Så jeg tog også med hvad der skete i Europa under denne her periode og ikke kun i amerika f.eks. den franske revolution og hvordan de fandt inspiration i uafhængighedserklæringen.

Så tog jeg kilde for kilde hvor jeg havde fundet et emne jeg fokuserede på som i mit tilfælde var Turners frontier-tese. Dette kunne min lærer rigtig godt li at jeg gjorde. Supplerende materiale havde jeg ikke noget af andet et par billeder af mig i Disneyworld for at vise hvordan alt det om the frontier stadig lever i amerikanerne.

Min problemstilling var: HAr "the Frontier" haft en så stor betydning for udviklingen af det amerikanske samfund og den amerikanske identitetsdannelse som Turner siger i sin Frontier-tese.

Brugbart svar (0)

Svar #9
07. juni 2009 af Ravnsbo (Slettet)

kom du slet ikke ind på metode?


Brugbart svar (0)

Svar #10
14. juni 2011 af fiiepiin (Slettet)

hvad siger turners frontier tese helt præsist?


Skriv et svar til: Historie eksamen - 24 timer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.