Matematik

Bevis

10. juni 2008 af royal-chika (Slettet)
Er der nogle som har et godt bevis for sinusrelationen som de vil dele ? (: Hehe . På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2008 af mathon

Gider du ikke repetere det?

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2008 af ibibib (Slettet)

Hvis du har bevist at arealet af en trekant er

½·a·b·sin(C) = ½·a·c·sin(B) = ½·b·c·sin(A),

så dividere du bare med ½·a·b·c og får

sin(C)/c = sin(B)/b = sin(A)/a.






Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juni 2008 af mathon

...eller
http://peecee.dk/upload/view/118311

Skriv et svar til: Bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.