Matematik

Bevis for F(x)=a(x)^2

11. juni 2008 af stinaprivat (Slettet)
Please... er der nogen der kan hjælpe med beviset for f(x)=a(X)^2

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2008 af susna (Slettet)

Hvad er det du skal bevise ?
Dit spørgsmål giver ikke mening.

Svar #2
11. juni 2008 af stinaprivat (Slettet)

Jeg spørger om der er nogen der kan beviset for
f(x)=a(X)^2

Svar #3
11. juni 2008 af stinaprivat (Slettet)

eller sagt Vis, at funktionen f(x)=ax^2 er differentiabel

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. juni 2008 af DanielPetersen (Slettet)

#3 Det spørgsmål har ingen relation til #0.
Lad a tilhører R.

Se på differenskvotienten i et arbitrært punkt b:
u(x) = (f(x)-f(b)) / (x-b) = a (x^2-b^2) / (x-b) = a (x+b)

Differentialkvotienten findes:
lim(x->0) u(x) = ab, som er veldefineret for alle punkter af b.

Derfor er den diff. i alle punkter på den reelle talakse, som også er funktionens def.mængde.

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. juni 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: Bevis for F(x)=a(x)^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.